TurfQuick plus

TurfQuick Plus

Vår enklaste gräsmatta som passar bäst för stora ytor (+2000m2). Cellulosaduken innehåller gräsfrön av högsta kvalitet och lämpar sig mycket bra för offentliga ytor som kräver slitstarkt vackert gräs. Gräsmattan är färdig att beträda på 12-14 dagar. Kan appliceras på ytor upp till 45° lutning.

55% Lolium perenne
45% Poa pratensis


TurfQuick plus

TurfQuick Premium

Denna gräsmatta innhåller finaste gräsfrön för den nordiska marknaden samt naturligt gödsel. Denna produkt rekommenderar vi till parker och villatomter. Slitstarkt gräs. Gräsmattan är färdig att beträda på 12-14 dagar. Kan appliceras på ytor upp till 45° lutning.

60% Lolium perenne
30% Festuca arundinacea
10% Poa pratensis


TurfQuick plus

TurfQuick Vertical

Med en hönsnätsliknande metall i tyget går denna gräsmatta att fästa på extremt kuperad terräng. Med TurfQuick Vertical kan man applicera produkten på lutningar upp till 90°. Gräsmattan är färdig att beträda på 12-14 dagar.

40% Festuca ovina duriscola
13% Festuca rubra rubra
30% Lolium perenne
10% Poa pratensis
4% Lotus corniculatus
3% Trifolium repens
35% Festuca ovina duriscola
23% Festuca arundinacea
30% Lolium perenne
4% Lotus corniculatus
8% Medicago sativa


TurfQuick plus

TurfQuick Fields

Med TurfQuick Fields har vi packeterat en färdig blomsteräng av svensk karaktär. Förutom långstrågräs har vi blandat in vallmo och andra vanligt förekommande svenska blommor. Gräsmattan är färdig att beträda på 12-14 dagar. Kan appliceras på ytor upp till 45° lutning.

55% Lolium perenne
40% Poa pratensis
5% Olika blomfrön